Az OTP Bank lett az Év Bankja 2020-ban

2020. november 20.

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2020 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Becsei András, az OTP Jelzálogbank vezérigazgatója kapta. A november 19-i díjátadón a szokásos 7 kategória mellett, idén először kiosztották az év digitális banki szolgáltatásáért járó díjat is.

Az OTP Bank lett az Év Bankja 2019-ben

2019. november 13.

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2019 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Tóth Balázs, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kapta.

Az OTP Bank lett az Év Bankja 2018-ban

2018. november 14.

A tizenharmadik Mastercard – év bankja program a fenntarthatóság és az akadálymentesség kérdéseire irányította a bankszektor figyelmét.

Idén is az OTP Bank az Év Bankja

2017. november 15.

A tizenkettedik alkalommal megrendezett Mastercard – év bankja díjátadón idén két egyedülálló kulturális elismerés is gazdára talált

Tizenkettedik alkalommal szállnak versenybe a hazai pénzintézetek

2017. október 20.

Idén is megrendezik a bankok hagyományos éves seregszemléjét, a Mastercard – év bankja versenyt Magyarországon. A megmérettetés célja, hogy a bankszakma és az ügyfelek figyelmét egyaránt felhívja a hazai pénzintézetek kiemelkedő eredményeire, újításaira és fogyasztóbarát termékeire. Ezek mellett a verseny szeretné segíteni a bankszektorral és banki termékekkel kapcsolatos hiteles tájékoztatást, és erősíteni az ezek iránti bizalmat.

Az OTP Bank lett az Év Bankja 2016-ban

2016. november 22.

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg idén a Mastercard – év bankja versenyt Budapest, 2016. november 22. – Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2016 verseny fődíjasa. A pénzintézet nyerte el „Az év legrokonszenvesebb bankja” címet is, amelyet a közönség szavazatai alapján hirdettek ki az ünnepélyes díjátadón, kedden délelőtt. A Mastercard – év bankja … “Az OTP Bank lett az Év Bankja 2016-ban” bővebben

Megújul a bankok versenye

2016. október 24.

Több ponton is megújul a „Mastercard – év bankja” verseny, amelyet idén tizenegyedik alkalommal rendeznek meg Magyarországon, tizenhárom pénzintézet részvételével.

AZ ERSTE BANK LETT AZ ÉV BANKJA – Idén tizedik alkalommal rendezték meg a MasterCard – év bankja versenyt

2015. november 17.

Budapest, 2015. november 17. – Az Erste Bank lett idén a MasterCard – év bankja verseny fődíjasa. A pénzintézet nyerte el az „Év leginnovatívabb bankja” címet is. Idén tizenegy kategóriában nyújthattak be pályázatot a Magyarországon lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok. 2015-ben 70 pályázat érkezett 13 pénzintézettől. Eölyüs Endre, a MasterCard Europe igazgatója a verseny kapcsán … “AZ ERSTE BANK LETT AZ ÉV BANKJA – Idén tizedik alkalommal rendezték meg a MasterCard – év bankja versenyt” bővebben