Nagykorú lett a legrangosabb banki seregszemle Magyarországon

2023. június 22.

A Mastercard bejelentette, hogy idén immár tizennyolcadik alkalommal hirdeti meg a hazai bankok és pénzügyi szolgáltatók számára rendezett Mastercard – Év Bankja 2023 versenyt. A pályázók néhány korábbi kategória mellett több újdonságra is készülhetnek.

Az OTP Bank kapta a Mastercard – Év Bankja 2022 verseny fődíját

2023. február 16.

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg a magyar bankszektor legrangosabb versenyét, a Mastercard – Év Bankját. Az idei év egyik legnagyobb újdonságaként a szervezők meghirdették „Az év újgenerációs fizetési megoldása” kategóriát, így már nem csak bankok, hanem a szektor erőviszonyait alaposan megváltoztató fintech-ek és más pénzügyi szolgáltatók is nevezhettek.

Lezárult a pályázás a Mastercard – Év Bankja 2022 versenyen

2022. december 8.

Idén is népszerű a pénzügyi szektor legrangosabb seregszemléje a hazai szereplők körében. Idén 17. alkalommal rendezik meg a Mastercard – Év Bankja versenyt, amelynek pályázati szakasza most zárult le. A tavaly megújított versenyre idén 35 pályázat érkezett.

Az OTP Bank nyerte a megújult Mastercard – Év Bankja verseny fődíját 13 pénzintézet versengett a díjakért

2022. február 10.

Tizenhatodik alkalommal hirdették meg a hazai bankszektor legrangosabb versenyét tavaly, melynek díjait idén február 10-én osztották ki. A pénzügyi intézetek seregszemléjét életre hívó Mastercard 2021-ben teljeskörűen megreformálta a versenyt: többek között új kategóriákban mérhették össze tudásukat a bankok, melyek teljesítményét itthon és nemzetközileg is elismert szakemberekből álló zsűri értékelte.

Az OTP Bank lett az Év Bankja 2020-ban

2020. november 20.

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2020 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Becsei András, az OTP Jelzálogbank vezérigazgatója kapta. A november 19-i díjátadón a szokásos 7 kategória mellett, idén először kiosztották az év digitális banki szolgáltatásáért járó díjat is.

Az OTP Bank lett az Év Bankja 2019-ben

2019. november 13.

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2019 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Tóth Balázs, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója kapta.